Verzend- en Retourbeleid

Verzending

Pakket- en briefpost binnen Nederland wordt verstuurd met PostNL. De verzend- en verpakkingskosten voor een pakket binnen Nederland zijn €7,50. Voor een pakket naar Duitsland betaald u €10 en deze wordt verstuurd met de Deutsche Post. Verzendkosten voor alle overige landen in de EU bedragen €20. De tarieven voor briefpost is afhankelijk van het gewicht en wordt naar ieder willekeurig land verstuurd met PostNL. Leveringen naar het buitenland kunnen langer onderweg zijn dan wat u gewend bent. 

Retourneren/Herroepen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten (geldt alleen voor zendingen binnen NL) terug op de manier waarmee u ook betaald heeft. Enkel de kosten van de retouzending zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht zal het product met alle geleverde toebehoren en, indien mogelijk in de originele staat en verpakking aan de webwinkel geretourneerd moeten worden. Om een bestelling te retourneren kunt u dit schriftelijk kenbaar maken via info@meenhuistruckinterieur.nl. Het verschuldigde bedrag wordt binnen 14 dagen na ontvangst van het product teruggeboekt.

Wat niet onder het retourrecht valt

Een aantal producten vallen niet onder het retourrecht;
1.    Losse stoffen en/of beklede knopen.
2.    Op wens van de consument aangepaste producten.
3.    Producten die op verzoek van de consument bekleed zijn met een niet gangbare kleur stof of leer. Dit zal tijdens het contact met de webwinkel kenbaar gemaakt worden dat het een niet gangbare kleur betreft.

Retouradres:

Meenhuis Truckinterieur & Accessoires
Wegmanstraat 48
7524 AL Enschede

© 2020 - 2024 Meenhuistruckinterieur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel