Over mij

Over mij

Ik ben begonnen met het verkopen van zeer felle led-interieurverlichting voor Volvo. Uiteraard kwam heel vaak de vraag naar voren of ik ook voor andere merken soortgelijke leds kon leveren. Daar ben ik mee aan de slag gegaan en na uitgebreid zoeken en testen kan ik tegenwoordig zeer felle leds leveren voor bijna elk merk vrachtwagen. 

Om het assortiment verder uit te breiden ben ik mij gaan richten op het maken van middentafels voor de Volvo FH4. Deze door mij zelf ontworpen dashboardtafel is uniek omdat het de enige is die precies in het midden staat en volledig aangepast kan worden naar wens van de klant.

Tegenwoordig kunt u bij mij ook terecht voor geknoopte en beklede interieurdelen en werk ik nog elke dag aan de uitbreiding van het assortiment.

Ik heb een fulltime baan als vrachtwagenchauffeur en begrijp daarom heel goed dat een cabine meer is dan een werkplek alleen.

Persoonlijk contact, luisteren naar de wensen van de klant en het leveren van kwalitatief goede producten zijn prioriteit nummer 1!

Heeft u vragen neem dan gerust contact met mij op, dat kan via info@meenhuistruckinterieur.nl en via Facebook-Messenger.

© 2020 - 2024 Meenhuistruckinterieur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel